כשנשארת לי חתיכת לחם בן יומיים שאני יודעת שאף אחד לא יאכל, אני מניחה אותו בתבנית אלומיניום שאני מחזיקה מעל הטוסטר אובן. הלחם מתייבש אבל אינו מעלה עובש. מידי פעם אני טוחנת במעבד המזון את הלחם היבש ואת הפירורים מחזיקה בקופסה במקרר. זה חסכוני, זה שימושי וכבר שנה שלא קניתי פירורי לחם. אני מוסיפה אותם לקציצות, מטגנת בהם שניצלים ופעם כשלא היה לי מספיק ביסקוויטים לקלתית השלמתי בפירורים האלה.
לא חייבים להחזיק אותם מעל הטוסטר אובן דווקא. אצלי זה נוח. העיקר שיהיו במיקום מאוורר ויבש ללא נגישות לחתולים, ציפורים או נמלים.