פירורי לחם

לחם יבש

לחם יבש

כשנשארת לי חתיכת לחם בן יומיים שאני יודעת שאף אחד לא יאכל, אני מניחה אותו בתבנית אלומיניום שאני מחזיקה מעל הטוסטר אובן. הלחם מתייבש אבל אינו מעלה עובש. מידי פעם אני טוחנת במעבד המזון את הלחם היבש ואת הפירורים מחזיקה בקופסה במקרר. זה חסכוני, זה שימושי וכבר שנה שלא קניתי פירורי לחם. אני מוסיפה אותם לקציצות, מטגנת בהם שניצלים ופעם כשלא היה לי מספיק ביסקוויטים לקלתית השלמתי בפירורים האלה.

לא חייבים להחזיק אותם מעל הטוסטר אובן דווקא. אצלי זה נוח. העיקר שיהיו במיקום מאוורר ויבש ללא נגישות לחתולים, ציפורים או נמלים.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.