למרות שלא פסח עכשיו, המתכון הראשון בבלוג יהיה המתכון שעל שמו הוא נקרא. בינתיים גם לא תהיה תמונה עד שנכין בובעלה ונצלם. אז בלי להכביר עוד מילים, המתכון שנלמד, נוסה, נבדק שוב ושוב עד שהצליח.הכמויות מתאימות לאדם אחד רעב, או שניים שנהנים לנשנש ביחד.המצרכים:
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כפות קמח מצה
כף יין מתוק
קצת קינמון (לא חייבים למי שלא אוהב את הטעם)
כף שמן
מחבת טפלון בקוטר 22-24
קצת סוכר לפיזור בהגשה
2 ביצים
2 כפות סוכר
2 כפות קמח מצה
כף יין מתוק
קצת קינמון (לא חייבים למי שלא אוהב את הטעם)
כף שמן
מחבת טפלון בקוטר 22-24
קצת סוכר לפיזור בהגשה
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקצף יציב עם הסוכר. מקפלים בעדינות את קמח המצה לתערובת. טורפים את החלמונים ומקפלים גם אותם לתערובת ואז מוסיפים יין וקינמון. מחממים שמן במחבת ומפזרים אותו על פניה. יוצקים את העיסה האורירית ונעזרים במרית בזהירות כדי לא לשבור את הנפח של הקצף. משחימים מעט על אש בינונית ואז מנמיכים את האש וממשיכים בטיגון עד שהקצוות מתחילים להראות מוכנים. מגבירים את האש והופכים לצד שני וממשיכים באותה דרך, משחימים ואז מנמיכים את האש.
מניחים בצלחת, מפזרים סוכר וחותכים למשולשים. אוכלים מיד.
פינגבק: עוגת מוס שוקולד אפויה | בּוּבּעלֶ'ה