כשפרסמו את חומר הגלם החודשי בפרוייקט כחומר ביד הבלוגר בו אני משתתפת באדיקות כבר לא מעט זמן, לא כל כך התלהבתי. לא ממש אוהבת קשיו. אבל פרוייקט זה פרוייקט ואני לא החמצתי את האתגר מאז שהתחלתי להשתתף בו.
די מהר החלטתי מה אני רוצה להכין, ניסיתי ויצא מעולה, אפילו שאני לא אוהבת קשיו.
אחרי שגרסת השוקולד הלבן נגמרה, הכנתי גרסה משוקולד מריר לבקשת אחת הבנות בעבודה וגם זה חוסל.
גרסת השוקולד המריר היא פרווה, ואפילו טבעונית, רק תוסיפו לה 25 גרם של אבקת סוכר.
ההכנה מאוד פשוטה.
טוחנים קשיו למחית, ממיסים שוקולד לבן ומערבבים עם הקשיו. מוסיפים קינמון ונטיפי קינמון (או נטיפים אחרים) לתערובת ויוצרים כדורים. שומרים בקירור ומשתדלים לא לאכול הכל לבד.
רגע לפני שאתם הולכים להכין, תציצו בשאר המתכונים מקשיו שהכינו שאר המשתתפים בפרוייקט.
טרפלס קשיו, קינמון ושוקולד לבן
150 גרם קשיו
100 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית קינמון
1/2 כוס נטיפי קינמון, או אחרים.
טוחנים את הקשיו לאבקה. ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים. מוסיפים קינמון. מערבבים נטיפים ויוצרים כדורים קטנים. מצננים מספר שעות.
למות!! נראה לי אדיר!!
חייבת לשמור ולנסות.
מקווה שתהני 🙂