טרפלס קשיו קינמון ושוקולד לבן

20151112_084500

כשפרסמו את חומר הגלם החודשי בפרוייקט כחומר ביד הבלוגר בו אני משתתפת באדיקות כבר לא מעט זמן, לא כל כך התלהבתי. לא ממש אוהבת קשיו. אבל פרוייקט זה פרוייקט ואני לא החמצתי את האתגר מאז שהתחלתי להשתתף בו.

די מהר החלטתי מה אני רוצה להכין, ניסיתי ויצא מעולה, אפילו שאני לא אוהבת קשיו.

אחרי שגרסת השוקולד הלבן נגמרה, הכנתי גרסה משוקולד מריר לבקשת אחת הבנות בעבודה וגם זה חוסל.

גרסת השוקולד המריר היא פרווה, ואפילו טבעונית, רק תוסיפו לה 25 גרם של אבקת סוכר.

20151114_120627

ההכנה מאוד פשוטה.

טוחנים קשיו למחית, ממיסים שוקולד לבן ומערבבים עם הקשיו. מוסיפים קינמון ונטיפי קינמון (או נטיפים אחרים) לתערובת ויוצרים כדורים. שומרים בקירור ומשתדלים לא לאכול הכל לבד.

רגע לפני שאתם הולכים להכין, תציצו בשאר המתכונים מקשיו שהכינו שאר המשתתפים בפרוייקט.

טרפלס קשיו, קינמון ושוקולד לבן

150 גרם קשיו
100 גרם שוקולד לבן
1/2 כפית קינמון

1/2 כוס נטיפי קינמון, או אחרים.

טוחנים את הקשיו לאבקה. ממיסים שוקולד לבן ומוסיפים. מוסיפים קינמון. מערבבים נטיפים ויוצרים כדורים קטנים. מצננים מספר שעות.

מודעות פרסומת

2 מחשבות על “טרפלס קשיו קינמון ושוקולד לבן

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s