אחד באפריל בניחוח איטלקי

אחד באפריל תמיד דורש יצירתיות בפרוייקט "כחומר ביד הבלוגר". הפעם הוחלט על פסטה. הרעיון שעבר לי בראש היה רביולי במילוי מחית ערמונים ברוטב שוקולד לבן. אבל היה חודש לחוץ. הכל לחוץ אצלי לאחרונה. עבודה, בית, החיים בכלל וכבר חשבתי שלא אספיק. אבל אז הסתבר שאפשר גם לחקות פסטה, אז הספקתי.

הכנתי "קנלוני" במילוי ערמונים ברוטב שוקולד לבן ושבבי שוקולד מריר.

הקנלוני הם למעשה עלי בלינצ'ס שמילאתי בערמונים שבושלו בסירופ סוכר ונקצצו. מעל מזגתי רוטב של שוקולד לבן ושבבי שוקולד מריר. יצא מעולה.

וכאן, אפשר להתרשם מעוד כמה מתכוני "פסטה" מעניינים.

וגם, אפשר לחזור בזמן, שלוש שנים אחורה ל-1 באפריל 2014, ולגלות שכבר הכנתי רביולי מתוק וטעים אש (תרתי משמע).

"קנלוני" במילוי ערמונים ברוטב

לעלי הבלינצ'ס:

כוס חלב
3/4 כוס קמח
2 ביצים

למילוי:

2 שקיות של ערמונים קלופים
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס מים

לרוטב:

50 גרם שוקולד לבן
1/4 מיכל שמנת מתוקה
שבבי שוקולד מריר

אופן ההכנה:

מבשלים מים וסוכר עד שהסוכר נמס, מוסיפים את הערמונים וממשיכים לבשל עד שהערמונים מזדגגים וסירופ הסוכר נספג בהם. מצננים. עוברים להכנת עלי הבלינצ'ס. מערבבים היטב חלב, ביצים וקמח לתערובת דלילה ללא גושים. מטגנים במחבת טפלון משומנת קלות עלי בלינצ'ס דקים.

ממיסים שמנת מתוקה ושוקולד לבן.

קוצצים את הערמונים שהצטננו בינתיים, מניחים בקצה העלה ומגלגלים. כדי לקבל את מראה הקנולי, חתכתי את הקצוות אבל זה לא חובה כמובן.

מזלפים מעל את רוטב השוקולד הלבן ומפזרים את שבבי השוקולד.

אוכלים.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.